Alles over Sprayvitaminen

Orale absorptie -vs- Pillen

Al jaren gebruiken miljoenen mensen pillen ter aanvulling van hun nutriëntenbehoefte en voor velen is dat een inname-ritueel geworden van lastig slikken met veel water, pillen fijnmaken, soms nog lange tijd de aanwezigheid voelen, enz.  Het maakt niet uit wat voor grootte of vorm, capsules of gecoate pillen, het kan voor velen lastig en belastend zijn.
Bedenk eens hoeveel mensen u kent die geen supplementen gebruiken omdat ze geen pillen kùnnen slikken of dit onprettig vinden.

Er is nu een revolutionaire manier om uw vitaminen, mineralen en andere nutriënten te nemen - d.m.v. orale absorptie!

"Orale absorptie is een snelle, effectieve en gemakkelijk manier om een dagelijkse dosis vitaminen, mineralen en andere voedingssupplementen binnen te krijgen".

Hoe werkt orale absorptie

NUTURA® sprays hebben een spraypompje (zonder drijfgassen) die de meest hoogwaardige -pure vitaminen, mineralen, kruiden en andere voedingsstoffen in vloeibare vorm direct laat opnemen. Door de nutriënten in de mondte sprayen (vernevelen), worden micro-kleine druppeltjes onmiddellijk in het mondslijmvlies geabsorbeerd via de kleine haarvaatjes in de mondholte. Dit proces stelt nutriënten in staat snel en effectief opgenomen te kunnen worden.

De sprays bevatten geen bind, vulmiddelen of coatings of andere (soms ongewenste) stoffen, in tegenstelling tot de meeste pillen.  Veel pillen hebben een coating van was of shellac die opname kunnen beperken. Door deze toevoegingen moet uw lichaam, als u pillen neemt, ook deze additieven en hulpstoffen stoffen verwerken. Bij gebruik van een spray die deze bestanddelen niet bevatten, heeft u dus de hoogste kwaliteit vitaminen en andere nutriënten direct beschikbaar. Sprays omzeilen de oplos- en absorptieproblemen die bekend zijn bij traditionele voedingssupplementen.

In vergelijk met pillen heeft orale absorptie een ongekende hoge effectiviteit en stelt uw lichaam in staat om alle benodigde nutriënten optimaal te benutten.

Niet alleen is orale absorptie gemakkelijker, het zorgt er ook voor dat mensen die het onprettig vinden om te slikken en ongemak ervaren na inname nu optimaal profijt hebben van hun voedingssupplementen.

Orale sprays zijn effectief omdat ze elke drie tot vier uur toegediend worden.  Dit zorgt voor een constante beschikbaarheid en een gelijkmatige verdeling van hoog opneembare voedingstoffen door het gehele lichaam.

Spray technologie - Een doorbraak!

NUTURA® intra-orale sprays zijn gepatenteerde toedieningsystemen voor vitaminen, mineralen, kruiden, aminozuren en andere supplementen. Een pufje van 50 microliter op het mondslijmvlies verspreidt hoge concentraties van nutriënten direct door het lichaam.

 

SPRAYVITAMINEN – HET VERSCHIL TUSSEN INNAME EN OPNAME