WaterStar karaf

Model: waterstar
Beschikbaarheid: Op voorraad
€115,00
Aantal:
 

Prijs: Excl. BTW: €95,04

”De WaterStar karaf is een ontwikkeling voor het laden van water met informatie, op een manier die een positief effect kan hebben op ons organisme"

Deze uitspraak werd gedaan door Dr. Masaru Emoto, een wereldwijd erkende autoriteit op het gebied van wateronderzoek. Zijn testen, die voor sensatie zorgden, hebben de mensheid bewust gemaakt van een langvergeten eigenschap van water: water kan blijkbaar effectieve informatie opslaan, absorberen en reproduceren.

Het effect van water op ons organisme hangt daarom af van de informatie die het bevat. De kwaliteit van deze informatie wordt weergegeven in de kristallen die gevormd worden wanneer het te onderzoeken water wordt bevroren. Hoe krachtiger en levendiger het water is, hoe helderder en welgevormd de kristallen zijn. Dr. Masaru Emoto voerde niet alleen kwaliteitsanalyses uit , maar
deed ook uitgebreid onderzoek naar de wijze waarop verzwakt water opgeladen kan worden d.m.v. vitale en heilzame informatie, w.o. edelstenen, trilling door muziek, meditatie en andere positieve input.

De WaterStar karaf is een met de handgemaakte karaf van hoogwaardig kristal, gemaakt volgens de tradities van de Boheemse glasblazerfamilies.

De WaterStar karaf is voorzien van 6 elementen die volgens empirische waarnemingen een heilzaam effect kunnen hebben op ons organisme en het water zijn oorspronkelijke potentie teruggeeft.

De 5 edelstenen (Tijgeroog, Sodaliet, Jaspis, Amethist, Aventurijn) en de Flower of Life zijn met de hand ingelegd en gegoten in de bodem van de karaf.

De edelstenen die voor de WaterStar karaf gebruikt worden zijn speciaal geselecteerd en van de hoogste kwaliteit.
Het positieve frequentie-spectrum welke zij aan het water afgeven zijn zichtbaar in de harmonieuze vorm die ontstaat bij kristallisatie.

Voor meer gedetailleerde informatie, zie onze WaterStar website: www.waterstar.nl

Belangrijk

Helaas mogen wij in verband met nieuwe Europese wetgeving consumenten niet meer (volledig) uitleggen waar dit voedingssupplement voor gebruikt kan worden.
Wij kunnen u assisteren bij uw keuze:

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: