IONIC SILVER SHOWER

Model: 8011
Beschikbaarheid: Op voorraad
€89,00
Aantal:
 

Prijs: Excl. BTW: €73,55

De douchekop voor uw totale dagelijkse lichaamsverzorging.

De SILVEREX® Douchekop werkt huidverzorgend, antibacterieel, reinigend, desinfecterend, zuiverend, verzachtend en neutraliserend.

Deze douchekop zorgt dat uw douchewater gezuiverd wordt en tegelijk ongewenste invloeden op uw huid neutraliseert.
Na iedere douchebeurt voelt uw huid zacht en fris aan.

Ook deze SILVEREX® douchekop bevat het gepatenteerde zilverschuim van 99,99% puur zilver!  De werking berust op dezelfde principes als de SILVEREX® Spray.
Door het contact van water met het zilver worden zilver-ionen afgegeven. Deze zilver-ionen helpen bij de bestrijding van schadelijke organismen en bacteriën.

Deze waterbesparende douchekop past op iedere standaard doucheslang.

Dit waardevolle SILVEREX® product dat u in iedere douche kunt gebruiken, draagt bij tot een gezonder leven.
Schoonheidssalons en kappers gebruiken het om lichaam en haar af te spoelen waardoor haar en huid gezonder wordt. Klinieken en verzorgingsinstituten gebruiken het ter voorkoming van verspreiding van virussen.
Het gebruik van de SILVEREX® douchekop is zo belangrijk omdat deze helpt te voorkomen dat schadelijke bacteriën uw douchewater en uw lichaam bereiken. Het reinigt uw lichaam door het gebruik van antibacterieel zilverschuim.

Onderzoek op de University of Colorado Boulder, laat zien dat een dagelijkse douchebeurt een grote hoeveelheid potentiële pathogene bacteriën verspreidt. Dit komt door een zgn. biofilm met bacteriën in de douchekop en wat kan ophopen tot 100 maal de waarden van pathogenen die normaal worden aangetroffen in leidingwater. Meer informatie over dit onderzoek vindt u via deze links. http://www.colorado.edu/news/releases/2009/09/14/daily-bathroom-showers-may-deliver-face-full-pathogens-says-cu-boulder - https://www.youtube.com/watch?v=Qpv_M_HwKRM

Het is dus belangrijk om te weten dat uw "verfrissende" dagelijkse douche schadelijke ziektekiemen kan bevatten. Bij een verzwakt immuunsysteem of herstel van ziekte kan dit een verhoogd risico geven.

De SILVEREX® douchekop bevat zilverschuim dat door de afgifte van zilver-ionen voorkomt dat bacteriën zich ophopen in de douchekop.

Gebruiksaanwijzing
Te gebruiken als een normale douchekop. De aansluiting past op een een standaard maat doucheslang. Bij afwijkende maat is een verloop verkrijgbaar bij de bouwmarkt of vakhandel.

Product informatie
Bevat zilverschuim - 99,99% zilver. De douchekop is waterbesparend.
De douchekop is gemaakt van sterk polycarbonaat. Dit materiaal voorkomt corrosie en ophoping van bacteriën.

Overige informatie
SILVEREX® DOUCHEKOP
Artikel nummer: 8011

Waarschuwing
Dit product is niet geschikt voor mensen met een zilverallergie.
SILVEREX-producten zijn uitsluitend voor uitwendig gebruik.

Belangrijk

Helaas mogen wij in verband met nieuwe Europese wetgeving consumenten niet meer (volledig) uitleggen waar dit voedingssupplement voor gebruikt kan worden.
Wij kunnen u assisteren bij uw keuze:

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: