Menu
Your Cart

Maintenance & Disclaimer WaterStar

ONDERHOUD

  • De WaterStar karaf is een met de hand geproduceerd kwaliteitsproduct, gemaakt van kristalglas.
  • De WaterStar karaf mag niet gereinigd worden in een vaatwasser vanwege de bijzonder hoge temperaturen!
  • De WaterStar karaf kan normaal gereinigd worden. Wij prefereren een biologisch afwasmiddel.
  • Mocht kalkaanslag zich vormen dan kan dit voorzichtig worden verwijderd met organisch voedingscitroenzuur.

DISCLAIMER

De WaterStar karaf is een handgemaakt kwaliteitsproduct. Kleine luchtbelletjes en subtiele oneffenheden zijn het zichtbare bewijs van het handwerk en onderschrijven de exclusiviteit van ieder enkel exemplaar.

Direct zonlicht, onjuiste behandeling en warmte boven de 50 graden kunnen mogelijk het harsbed waarin de stenen en flower of life zijn ingelegd licht verkleuren. De functie van de WaterStar karaf wordt hierdoor echter op geen enkele wijze aangetast. Wij vragen dan ook uw begrip dat wij geen klachten kunnen accepteren voor de genoemde redenen. 

Uitdrukkelijk willen wij stellen dat de helende werking die aan de stenen wordt toegeschreven geen toezeggingen zijn tot farmacologische genezing. Hun effecten worden beschouwd als subtiele energie-informatiespectrums welke gedurende eeuwen empirisch zijn geobserveerd en welke op zichzelf niet ingrijpen maar in plaats daarvan het lichaam en de psyche ondersteunen in het proces van zelfgenezing. Wij kunnen daarom geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor enig specifiek genezingsproces.

Raadpleeg een arts of gezondheidsdeskundige voor enige specifieke gezondheidsklachten.


De WaterStar karaf wordt geleverd in luxe kartonnen koker.

Adviesverkoopprijs: € 115,00 incl. btw.