Een unieke mineralenspray met een breed complex van ionische mineralen voor een ultieme opname van de meest essentiële elementen.

Voor wie het nog niet heeft meegekregen, een groot aantal mineralen mogen niet meer in voedingssupplementen verwerkt worden. Hierdoor waren wij genoodzaakt om voor onze Colloïdale Mineralenspray een alternatieve spray te ontwikkelen en het resultaat mag er zijn! Compleet met alle wettelijk toegestane mineralen in een nóg beter opneembare vorm.

De kracht van geïoniseerde en elektrolytische mineralen:

Alle mineralen in NUTURA® IONIC MINERALS zijn geïoniseerd en komen onderling in de juiste balans voor. Juist door deze natuurlijke balans vermijdt men het teveel van het ene element wat kan leiden tot een onbalans bij het andere.

In geïoniseerde vorm zijn de sporenelementen in de NUTURA® IONIC MINERALS Spray het meest geschikt om goed opgenomen te worden op celniveau. En doordat de elementaire mineralen zo klein zijn, worden ze direct door het slijmvlies in het bloed opgenomen.

Geïoniseerde mineralen zorgen voor een betere elektrische geleiding, communicatie tussen onze cellen en primaire lichaamsfuncties. Voedingstoffen worden daardoor beter ondersteund om daar te komen waar zij het meest nodig zijn.

De ionische mineralen in de Nutura® Ionic Minerals Spray zijn volledig biologisch beschikbaar. Door deze vorm kunnen kleinere doseringen optimaal en veilig worden gebruikt. Via onze ultieme opnamemethode bereiken de mineralen op celniveau ons lichaam en worden ze gebruikt bij honderden processen.

NUTURA® IONIC MINERALS bevat alle wettelijk toegestane mineralen in de best opneembare vorm.

Wat zijn IONISCHE MINERALEN? meer info >>