NUTURA® vitaminespray: onze nieuwe naam voor de VitaMist sprays.

Gepubliceerd op: 30-03-2017

Sinds 1996 importeert en distribueert The Health Connection de vitaminesprays in Europa en hebben duizenden gebruikers de effecten ondervonden van de revolutionaire methode van het nemen van voedingssupplementen. De naam van onze vitaminesprays gaat binnenkort echter veranderen in "NUTURA® Vitaminespray".

 

 

NUTURA® vitaminespray:
onze nieuwe naam voor de VitaMist sprays.

 

Ook een voortreffelijk product kan altijd nog beter. Nieuwe productiemethoden, nieuwe wetenschappelijke inzichten m.b.t. ingrediënten, verbeterde natuurlijke smaak en hulpstoffen, een verbeterd spraymechanisme voor een nog betere verneveling en opname, plus wensen vanuit de markt, hebben er toe geleid een vernieuwde vitaminespray te introduceren. Dit heeft mede geleid tot een aantal aanpassingen in meer dan veertig verschillende vitaminesprays.

De basis en het doel van de formules, de vitaminen, mineralen en andere essentiële voedingsstoffen zijn nagenoeg onveranderd. De veranderingen hebben vooral betrekking op verbeterde productie- methoden en technische verbeteringen. Wat de frequente gebruiker mogelijk zal opvallen is dat de smaak van de meeste sprays enigszins is veranderd. Andere ingrediënten vragen nl. om andere (natuurlijke) smaakstoffen om de specifieke smaak ervan te maskeren. De vitaminesprays zijn immers niet zoals pillen omgeven door coatings, waardoor de ingrediënten niet worden geproefd. De efficiëntie van de vitaminesprays ligt in het feit dat de werkzame stoffen al in de mond via het mondslijmvlies worden opgenomen. Met als bijkomstigheid dat alle ingrediënten in de mond worden geproefd. De nieuwe natuurlijke smaakstoffen die vanwege de verschillende ingrediënten per soort spray verschillen, zorgen er echter voor dat de sprays aangenaam blijven smaken.

Er waren al een aantal verschillen tussen de Amerikaanse VitaMist sprays en de door ons in de EU gedistribueerde sprays. De introductie van onze nieuwe sprays brengt dusdanige aanpassingen dat daar ook een nieuwe naam bij past.

De naam NUTURA® Vitaminespray is afgeleid van de woorden Natural Nutrients. Niet alleen dekt deze naam het nieuwe product, maar de internationale expansie van de vitaminesprays in Europa vroeg ook om een andere naam. In sommige Europese landen heeft de van oorsprong Amerikaanse naam VitaMist (en met name het woord Mist) namelijk een taalkundige bijbetekenis die niet echt gewenst is.

Zorgvuldige productontwikkeling van meer dan veertig verschillende vitaminesprays neemt veel tijd
in beslag. Nog niet alle sprays hebben daarom al de nieuwe samenstelling en smaak. De veranderingen hebben echter, ook voor de markt, te grote voordelen om met de introductie van de al wel leverbare sprays te wachten tot ze allemaal zijn aangepast.

Om verwarring tussen de twee namen te voorkomen, zullen binnenkort daarom alle vitaminesprays onder de nieuwe naam "NUTURA® Vitaminespray" op de markt worden gebracht. Alle sprays zijn, zoals u gewend bent, uit voorraad leverbaar.

Wij streven altijd naar verbeteringen die de gezondheid van de gebruikers ten goede komen. De NUTURA® vitaminesprays zijn hiervan het resultaat.

Binnenkort introduceren wij ook enkele nieuwe producten. Wij houden u op de hoogte en indien u vragen heeft zullen wij u graag informeren.

NUTURA® Vitaminespray, want het gaat er niet om wat je inneemt, maar wat je opneemt!

Tags: