Over ons

The Health Connection is opgericht in 1996 als nevenactitiveit van de natuurgeneeskundige praktijk van Nathan Krant. Tesamen met zijn echtgenote Yvonne werd op kleinschalige wijze gestart met de import van voedingssupplementen.

Binnen het veld van collega's in de complementaire gezondheidszorg groeide de relatiekring in binnen en buitenland wat leidde tot een internationaal netwerk van afnemers en professionals in het gebied van gezondheid en welzijn.

Om zich nog meer te kunnen richten op voorlichting en ondersteuning werd in 2002 besloten om de praktijk te beëindigen en sindsdien zijn beiden fulltime actief in dit snel groeiende bedrijf waarin de expertise vanuit de gezondheidszorg, praktijkervaring en de commerciële achtergrond van beiden een belangrijk fundament heeft gelegd.

Gedreven door de betrokkenheid bij allen die werkzaam zijn in de complementaire gezondheidszorg en de uitdaging om grensverleggende en innovatieve producten te introduceren bij consumenten, voorschrijvers en andere professionals in de gezondheidszorg, wil The Health Connection d.m.v. hoogwaardige producten en adequate voorlichting een bijdrage leveren aan het zelfherstellend vermogen van het menselijk lichaam.

“Laat voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding” . Hypocrates.